Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

SSL-certificaat bij Webdesign Myna

SSL-Certificaat heel belangrijk?

SSL-Certificaat

SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat het dataverkeer tussen de website en de bezoeker niet leesbaar is voor anderen. Met een SSL-certificaat krijgt vertrouwelijke informatie die de klanten naar een website sturen (zoals wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie) meer veiligheid. Hackers worden steeds slimmer; websites worden gekopieerd waardoor het lijkt dat u op de goede website zit maar in werkelijkheid zit u op een vervalste website waardoor u gevoelige informatie weggeeft aan criminelen. SSL geeft een website identiteit.

Waarom is een SSL-Certificaat belangrijk?

• Het dataverkeer tussen de website en de bezoeker is goed beschermd en kan niet gelezen worden door derden
• Websites zonder SSL-certificaat krijgen een lagere waardering van Google
• De echtheid van de website wordt gevalideerd door de browser van de bezoeker. Zo weet de bezoeker zeker dat hij op uw website zit en niet op een nagemaakte website (phishing)
• Geen browserwaarschuwingen meer bij klanten i.v.m. niet vertrouwd certificaat
• Beveiliging zichtbaar voor klanten door groene adresbalk (alleen bij EV-certificaat), de ‘s’ achter http, het slotje in de browser en het logo van het certificaat
• De overheid (College Bescherming Persoonsgegevens) eist van u dat u een goed SSL-certificaat gebruikt als u persoonsgegevens verwerkt
• Creëert vertrouwen bij klanten: de website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd

Vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op de website. Onderzoeken hebben aangetoond dat de aanschaf van een SSL- certificaat kan leiden tot 5% of meer omzetverhoging. Een SSL-certificaat kan dus ook worden ingezet als marketinginstrument, want meer websitebezoekers zorgt voor meer transacties en klanten die terugkeren. Dit resulteert in een sterkere merknaam en maakt de investering dus zeker de moeite waard!

Spread the love