Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

Firmware update

Beste klant,

Morgen 11 juli 2023 na 17u (5pm CET) voeren wij een firmwareupdate uit op onze netwerkinfrastructuur, door deze interventie zal de internetverbinding naar de servers 10 tot 15 minuten uitvallen en zal uw website/mail gedurende deze tijd niet bereikbaar zijn.

De servers zelf zullen geen stroomonderbreking of uitval ondervinden waardoor alle scripts/programma’s gewoon verder werken.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

 

Met vriendelijke groeten,

wil jij een nieuwe website

Een nieuwe website?

Bent u op zoek naar een professionele website die uw zakelijke doelen ondersteunt en uw online aanwezigheid versterkt? Webdesign Myna uit Bredene is gespecialiseerd in het creëren van alles wat met online producten te maken heeft, van branding tot bedrijfsvideo’s. Wij begrijpen dat als kleine zelfstandige, tijd een kostbare hulpbron is. Daarom bieden wij u een complete oplossing voor uw online aanwezigheid, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet – uw bedrijf runnen. Laat ons uw website en social media beheren, zodat u zich kunt richten op groei en succes. Neem contact op met Webdesign Myna vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw online doelen te bereiken.

  1. Laadtijd: De website moet snel laden voor een goede gebruikerservaring.
  2. Responsive design: De website moet goed werken op verschillende apparaten en schermresoluties.
  3. SEO: De website moet gevonden worden door zoekmachines, dit hangt af van de inhoud en meta-informatie.
  4. Beveiliging: Er moeten passende maatregelen genomen zijn om de website en gebruikers te beschermen tegen cyberaanvallen.
  5. Accessibility: De website moet toegankelijk zijn voor mensen met beperkingen
  6. Browsercompatibiliteit: De website moet goed werken op verschillende browsers.

 

#webdesign #onlinemarketing #branding #bedrijfsvideo #zelfstandige #tijdbesparing #onlinestrategie #socialmediamanagement #groei #succes #webdesignmyna #bredene #bedrijfswebsite #onlinesucces #digitalestrategie #e-commerce #websitebeheer #onlinetool #digitalmarketing

Nieuwe servers

Nieuwe servers

Onze hostingbedrijf is sinds 1 januari overgestapt naar nieuwe, snellere en veiligere servers. Dit betekent dat we onze klanten een betere service en snelheid kunnen bieden. Onze website zal sneller laden en we zullen minder uitval van de servers hebben. Dit is van groot belang voor de online aanwezigheid van onze klanten, aangezien een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring en een hoger rendement.

Concurrerende prijzen

Bovendien, ondanks de huidige hoge energiecrisis, houden we onze prijzen concurrerend en stabiel in vergelijking met andere hostingbedrijven. We willen ervoor zorgen dat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht hun budget. Dit maakt ons een geweldige keuze voor zowel kleine als grote bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare oplossing voor hun online aanwezigheid.

 

Onze hostingdiensten zijn geschikt voor een breed scala aan websites, van eenvoudige blogs tot complexe e-commerce sites. We bieden ook 24/7 ondersteuning, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen.

Onze hostingbedrijf heeft een grote hoeveelheid ervaring in de branche en we weten hoe we onze klanten het beste kunnen helpen. We begrijpen dat elke website uniek is en daarom bieden we aangepaste oplossingen aan onze klanten. Dit zorgt ervoor dat elke website optimaal presteert.

In samenvatting, onze hostingbedrijf biedt snellere en veiligere servers, concurrerende prijzen, betrouwbare en betaalbare oplossing voor uw online aanwezigheid, 24/7 ondersteuning en aangepaste oplossingen voor elke website. Kies voor onze hostingdiensten voor een betrouwbare en betaalbare oplossing voor uw online aanwezigheid.

Onze hostingbedrijf biedt ook flexibele upgrade-opties aan onze klanten, zodat ze kunnen groeien met hun online aanwezigheid zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hun hosting. We bieden ook automatische software-updates, zodat uw website altijd up-to-date is met de laatste beveiligingspatches en functionaliteit. Onze technische ondersteuning is altijd beschikbaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het opzetten van uw website tot het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen. Ons doel is om uw website optimaal te laten presteren, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Kies voor onze hostingdiensten voor een betrouwbare en betaalbare oplossing voor uw online aanwezigheid.

Afbraak DV met een nieuwe website

Afbraak DV in een nieuw kleedje

Afbraak DV uit Oudenburg uw specialist in asbestverwijdering, afbraak gebouwen en gevelbescherming zit sinds vandaag in een nieuw kleedje. De nieuwe website is conform aan de laatste nieuwe programmatie en is ook zelf aanpasbaar voor de klant. De klant heeft gekozen voor een supportmodule en daar mee hoeft hij zich niets meer aan te trekken van nieuwe berichte, foto’s enz.. . Alles word nu uitgevoerd door Webdesign Myna uit Bredene.

Klik hier om de website te bezoeken.

Wil jij ook een offerte voor een nieuwe website? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons.

Dienstverlening tijdens Corona

Tijdens Corona virus

Tijdens de lockdown door het Corona virus kunnen wij onmogelijk terplaatse komen en dient alle communicatie te gebeuren via telefoon of Skype.

Herstellingen, depannages of opmaak voor offertes kunnen pas gebeuren wanneer we terug verplaatsingen mogen doen.

Onze excuses hiervoor.

Hoe online betalen veiliger wordt gemaakt

09 september 2020

Het zal niet langer mogelijk zijn om online te betalen met louter de gegevens die op een betaalkaart te lezen staan (nummer, vervaldatum en de drie CVC-cijfers op de keerzijde). Je zult ten minste twee “sterke” elementen moeten combineren. Digitale betaling dat maakt de betaling veiliger.

In januari 2018 had ons land klaar moeten zijn met de omzetting van de jongste Europese richtlijn inzake het betalingsverkeer, de PSD2 zoals de naam in het jargon luidt. Goed nieuws, want die richtlijn bevat een aantal consumentvriendelijke maatregelen. Alleen werd de omzetting meerdere keren uitgesteld en vandaag zijn nog altijd niet alle maatregelen van kracht. Het moet gezegd, België is niet de enige slechte leerling van de klas binnen de EU.

Nemen we bijvoorbeeld de zogenoemde SCA, strong customer authentication, of sterke authenticatie van de cliënt bij onlinebetalingen. Die had tegen 14/9/2019 een feit moeten zijn, maar ook die datum werd niet gehaald. Febelfin, de Belgische federatie van de financiële sector, heeft nu wel een concrete timing aangekondigd voor de invoering van die maatregel.

Veiliger onlinebetalingsverkeer

De SCA is bedoeld om het betalingsverkeer veiliger te maken en dus de gevallen van fraude te verminderen.

Voor online betalingen houdt sterke authenticatie in dat je meestal zult moeten “tekenen” met ten minste twee “sterke” elementen. Zoals wanneer je nu de gegevens van je kaart ingeeft en daarna een code moet invullen die door je digipass wordt gecreëerd. Of wanneer je met je smartphone betaalt en daarna met je pincode moet bevestigen.

Daardoor zou een online betaalsystemen waarbij je alleen de gegevens moet invullen die op een betaalkaart te lezen staan (nummer, vervaldatum en de drie CVC-cijfers op de keerzijde), dus niet meer mogelijk zijn.

In ons land zal dat voornamelijk tot een verandering leiden bij aankopen op buitenlandse websites. Want bij ons is die sterke authenticatie al ruim verspreid.

Vanaf wanneer?

Sinds 25/8/2020 zouden betalingen van aankopen voor meer dan € 1 500 die niet volgens de nieuwe spelregel zijn uitgevoerd, moeten worden geweigerd.

En dat drempelbedrag zal snel verlagen: € 250 vanaf 22/9/2020 en € 30 vanaf 19/10/2020. Vanaf 17/11/2020 zal er zelfs geen drempelbedrag meer zijn.

Febelfin kondigde wel aan dat er uitzonderingen zullen worden gemaakt voor verrichtingen voor “transacties met een laag risico op fraude”. Dat mag volgens de Europese richtlijn, maar wij vinden dat spijtig.

Wij zullen de uitvoering van deze consumentvriendelijke maatregel hoe dan ook met argusogen volgen.

Bron: TestAankoop 9/9/2020