Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

Pleister en gevelwerken

AOP Pleisterwerken

Aop Pleisterwerken uit Bredene wil enkel werken met Webhosting Myna uit Bredene. Vertrouwen en beschikbaar zijn was het belangrijkste. Alle drukwerk, SEO en domeinnamen zijn bij Webhosting Myna te Bredene.
MEESTER MARSEPEIN

Lams Anthony

Meestermarsepein Anthony Lams uit Bredene is ondertussen klant bij Myna met Webdesign, Webhosting, Drukwerk en SEO opvolging.
Schoonheidssalon

La Liméa

Schoonheidsinstituut La liméa uit Bredene heeft haar vertrouwen geschonken aan Webdesign Myna. Om nog beter te scoren bij de zoekmachines is er ook een bedrijfsfilm gemaakt met de voorstelling van het salon.
Taxi- en luchthavenvervoer

Ostend Taxi

Ostend Taxi is een taxibedrijf uit Bredene en Oostende. Mooie wagens die passen bij het design van de website. Met de SEO aanpassing op de eerste plaats in alle zoekmachines.
Gemeenteraadslid Bredene

Lynneel Alain

Meet een website gemaakt in Joomla is het voor Alain Lynneel gemakkelijk om alles zelf te doen. Af en toe telefonisch support gebeurd zelden.
Toneelvereniging Bredene

t'Breiningsrevuutje

De volledige website en webhosting gedaan door Myna. Opvolging en het inplaatsen van de teksten en afbeeldingen gebeurd ook door Myna door de support module.