Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

Pleister en gevelwerken

AOP Pleisterwerken

Aop Pleisterwerken uit Bredene wil enkel werken met Webhosting Myna uit Bredene. Vertrouwen en beschikbaar zijn was het belangrijkste. Alle drukwerk, SEO en domeinnamen zijn bij Webhosting Myna te Bredene.
MEESTER MARSEPEIN

Lams Anthony

Meestermarsepein Anthony Lams uit Bredene is ondertussen klant bij Myna met Webdesign, Webhosting, Drukwerk en SEO opvolging.
Uitgeverij

Arthos Uitgeverij

Arthos Uitgeverij is meer dan een uitgeverij. Wij adviseren u voor elke opdracht om zo tot een tevreden, kwalitatief en betaalbaar resultaat te komen. Stuur ons uw vraag en met veel genoegen proberen wij u een antwoord te bieden.
Taxi- en luchthavenvervoer

Ostend Taxi

Ostend Taxi is een taxibedrijf uit Bredene en Oostende. Mooie wagens die passen bij het design van de website. Met de SEO aanpassing op de eerste plaats in alle zoekmachines.
Gemeenteraadslid Bredene

Lynneel Alain

Met een website gemaakt in Joomla is het voor Alain Lynneel gemakkelijk om alles zelf te doen. Af en toe telefonisch support gebeurd zelden.
Toneelvereniging Bredene

t'Breiningsrevuutje

De volledige website en webhosting gedaan door Myna. Opvolging en het inplaatsen van de teksten en afbeeldingen gebeurd ook door Myna door de support module.

Bekijk hieronder enkele demo's

Bekijk alles achter de schermen

Garage website

Demo Garage

Demo website voor de verkoop van wagens en om een mooie voorstelling te geven van uw garagebedrijf. SEO kompleet
Marketing website

All round website

Deze website kan voor veel doeleinden gebruikt worden. SEO compleet ingesteld met een goede score.
Demo webshop

Webshop demo

Wil jij je ideen verkopen op ineternet neem dan zeker eens een kijkje naar een full webshop. Uitbreiden mogelijk en een score in de zoekmachines om u tegen te zeggen.
Spread the love