Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

Bedrijfsfilm

Op een duidelijke, maar leuke manier overbrengen waar uw bedrijf voor staat en wat u doet? Dat kan op verschillende manieren. Een website is hier een goed voorbeeld van, maar een bedrijfsvideo biedt ook veel kansen.

Het gebruik van video’s is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Steeds meer bedrijven en instellingen zien de voordelen in van video en kiezen ervoor om een bedrijfsvideo te laten maken. Deze gebruiken ze vervolgens om hun bedrijf te presenteren naar hun afnemers, bestaande klanten en potentiële relaties. Het voordeel van een video is dat u deze keer op keer kunt gebruiken.

U kunt de video op uw website plaatsen, rondsturen aan uw klanten, gebruiken bij presentaties en zelfs gebruiken als commercial. Door de enorme groei van tablets, laptops en mobiele telefoons in combinatie met WIFI, de snelle 3G- en de nog snellere 4G-netwerken, is het bekijken van een video voor iedereen mogelijk. Op ieder gewenst moment en op iedere plek.

Met een bedrijfsfilm scoor je ook beter in de zoekmachines omdat deze ook via de sociale media verdeelt wordt. Tijdens een afspraak bespreken we wat u met uw bedrijfsvideo wilt bereiken en hoe we dit het beste kunnen doen. Het resultaat? Een professionele video die u steeds opnieuw kunt gebruiken.

Promofilm Mercedes

Promofilm

Hairstyle Melissa

Bedrijfsfilm

t'Breiningsrevuutje 2016

TEASER

Spread the love