Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

Time to earnMoney

Een webshop draagt bij om uw verkoop nog succesvoller te maken. Uw potentiële klant krijgt een mooi
overzicht van alle producten die u aanbiedt en kan op een eenvoudige manier het product via uw website bestellen of aankopen.
Een webshop kan voor een relatief klein bedrag en draagt zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bij tot een mooie extra omzet.

00
Omzet %
00
Na 6 maanden %
000
Na 1 jaar %

Webshop bij webdesign Myna te Bredene

Prestashop

House of Ninoh

Prestashop

Jes-Sports

Skin Result

www.deskinkliniek.be

Opleiding voor uw Webshop

Laat uw omzet stijgen met 100% en krijg meer bezoekers

My Blog

Hoe online betalen veiliger wordt gemaakt

09 september 2020 Het zal niet langer mogelijk zijn om online te betalen met louter de gegevens die op een…

Read more

Ik word opgebeld door een onbekende voor een pc probleem

Hoe herken je deze vorm van oplichting die de naam ‘Microsoft scam’ kreeg? Je wordt telefonisch gecontacteerd door iemand die…

Read more

Binnenkort hier Tutorials

Alles wat je moet weten

Bij ons krijg je korting bij de aankoop van een pakket van 5 domeinnamen, je geniet van een hogere ranking in Google en door verschillende namen te nemen kan je ook uw producten meer laten scoren in de zoekmachines.
De Alt van een afbeelding altijd is de uitleg van uw afbeelding die verband houd met uw website. Een klein uitleg van maximum 7 woorden kunnen uitleggen aan de robot van de zoekmachines wat de afbeelding is.
Waarschijnlijk al gehoord van deze namen maar ze zijn heel belangrijk bij de opbouw van een website. Niet overdrijven met het gebruik van uw naam of de naam van uw produkt maar probeer zoveel mogelijk die namen vet te plaatsen of te gebruiken in een titel.
Om uw website of webshop sneller te laden kan je altijd Gzip aanleggen dit is mogelijk via uw hosting en ook beschikbaar bij WordPress - Joomla en Prestashop.
Bij de ranking van uw website of webshop is het belangrijk een certificaat te nemen zodat uw bezoekers zien dat dit een veilige website is. Google zal vanaf 1 juli bij de lancering van de nieuwe Chrome websites zonder certificaat niet meer opnemen in hun ranking en ook de bezoekers hiervan verwittigen dat dit geen veilig website is.
Neem voor uw hosting en ontwerp iemand die je gemakkelijk kan bereiken bij vragen en die niet werkt met een ticketsysteem. Meestal worden deze tickets behandeld binnen de 24u maar meestal wil je dit direct opgelost hebben. Ga daarom in zee met een kleine firma waar de klanten centraal staan.
Spread the love