Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

Time to earnMoney

Een webshop draagt bij om uw verkoop nog succesvoller te maken. Uw potentiële klant krijgt een mooi
overzicht van alle producten die u aanbiedt en kan op een eenvoudige manier het product via uw website bestellen of aankopen.
Een webshop kan voor een relatief klein bedrag en draagt zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bij tot een mooie extra omzet.

00
Omzet %
00
Na 6 maanden %
000
Na 1 jaar %

Webshop bij webdesign Myna te Bredene

Prestashop

House of Ninoh

Prestashop

Jes-Sports

Skin Result

www.vmgrafix.be

Opleiding voor uw Webshop

Laat uw omzet stijgen met 100% en krijg meer bezoekers

My Blog

Plaatsing nieuwe schijven!

Plaatsing nieuwe schijven voor nog meer ruimte en snelheid. Website per website zal eventjes offline zijn. Bij problemen bel me…

Read more
Waarom zijn SSL-Certificaten belangrijk

Waarom zijn SSL-Certificaten belangrijk

SSL-Certificaten zijn belangrijk voor uw website Google, de oprichter van Chrome, ’s werelds nummer 1 webbrowser, heeft als missie om…

Read more

Nieuwe webserver

Webhosting Myna heeft geïnvesteerd in een nieuwe up-todate webserver met de allernieuwste software. Momenteel zijn we bezig met alle websites…

Read more

Binnenkort hier Tutorials

Alles wat je moet weten

Bij ons krijg je korting bij de aankoop van een pakket van 5 domeinnamen, je geniet van een hogere ranking in Google en door verschillende namen te nemen kan je ook uw producten meer laten scoren in de zoekmachines.
De Alt van een afbeelding altijd is de uitleg van uw afbeelding die verband houd met uw website. Een klein uitleg van maximum 7 woorden kunnen uitleggen aan de robot van de zoekmachines wat de afbeelding is.
Waarschijnlijk al gehoord van deze namen maar ze zijn heel belangrijk bij de opbouw van een website. Niet overdrijven met het gebruik van uw naam of de naam van uw produkt maar probeer zoveel mogelijk die namen vet te plaatsen of te gebruiken in een titel.
Om uw website of webshop sneller te laden kan je altijd Gzip aanleggen dit is mogelijk via uw hosting en ook beschikbaar bij WordPress - Joomla en Prestashop.
Bij de ranking van uw website of webshop is het belangrijk een certificaat te nemen zodat uw bezoekers zien dat dit een veilige website is. Google zal binnenkort websites zonder certificaat niet meer opnemen in hun ranking en ook de bezoekers hiervan verwittigen dat dit geen veilig website is.
Neem voor uw hosting en ontwerp iemand die je gemakkelijk kan bereiken bij vragen en die niet werkt met een ticketsysteem. Meestal worden deze tickets behandeld binnen de 24u maar meestal wil je dit direct opgelost hebben. Ga daarom in zee met een kleine firma waar de klanten centraal staan.