Openingsuren:

7/7 van 8.00 tot 22.00

Bel ons:

0476 85 11 19

Time to earn Money

Een webshop kan bijdragen aan het succes van uw verkoop. Uw potentiële klanten krijgen een overzichtelijk beeld van al uw aangeboden producten en kunnen gemakkelijk via uw website bestellen of aankopen.
Met een webshop kunt u voor een relatief laag bedrag zowel directe als indirecte bijdragen leveren aan een grotere omzet. Het is een efficiënte manier om uw verkoop te verhogen en uw bereik te vergroten. Het is aan te raden om hiervoor een professionele webdesign firma zoals Myna te raadplegen voor de realisatie van een webshop.

00
Omzet %
00
Na 6 maanden %
000
Na 1 jaar %

Webshop bij webdesign Myna te Bredene

Prestashop

Jes-Sports

Opleiding voor uw Webshop

Laat uw omzet stijgen met 100% en krijg meer bezoekers

My Blog

Maintenance server

Beste klanten, De server gaat offline zijn voor updates en onderhoud van maandag 30 oktober 23u00P m tot ongeveer dinsdag…

Read more

Firmware update

Beste klant, Morgen 11 juli 2023 na 17u (5pm CET) voeren wij een firmwareupdate uit op onze netwerkinfrastructuur, door deze…

Read more

Alles wat je moet weten

Bij ons ontvangt u korting bij de aankoop van een pakket van 5 domeinnamen. Hierdoor profiteert u van een hogere ranking in zoekmachines zoals Google. Door gebruik te maken van verschillende domeinnamen, kunt u ook uw producten hoger laten scoren in zoekresultaten. Een webdesign firma zoals Myna kan hierin adviseren en ondersteunen.
Alt-tekst (Alternatieve tekst) van een afbeelding is altijd een beschrijving die relevant is voor de inhoud van uw website. Een korte beschrijving met maximaal 7 woorden kan helpen zoekmachines te begrijpen waar de afbeelding over gaat. Dit helpt bij het verbeteren van de zoekresultaten van uw website, omdat zoekmachines de context van de afbeelding beter begrijpen. Webdesign firma zoals Myna kan u hiermee adviseren en ondersteunen voor de optimale inrichting van de afbeeldingen op de website.
Keywords en headings zijn cruciale elementen bij het bouwen van een website. Hoewel u waarschijnlijk al bekend bent met deze termen, is het belangrijk om er rekening mee te houden bij de opbouw van uw website. Het is belangrijk om niet te overdrijven met het gebruik van uw eigen naam of die van uw producten, maar om deze namen zo vaak mogelijk te vermelden in vetgedrukte tekst of titels. Dit helpt bij het verbeteren van uw zoekresultaten en helpt zoekmachines om de inhoud van uw website beter te begrijpen. Een webdesign firma zoals Myna kan u adviseren en ondersteunen bij de inrichting van de keywords en headings op uw website.
Om de snelheid van uw website of webshop te verhogen, kunt u Gzip installeren. Dit is mogelijk via uw hostingprovider of uw Content Management Systeem zoals WordPress. Gzip comprimeert bestanden, waardoor deze sneller kunnen worden geladen en dit resulteert in een snellere website voor uw bezoekers. Het helpt ook zoekmachines om uw website sneller te indexeren. Een webdesign firma zoals Myna kan u adviseren en ondersteunen bij de implementatie van Gzip op uw website.
Een belangrijk aspect bij het bepalen van de ranking van uw website of webshop is het gebruik van een veiligheidscertificaat (bijvoorbeeld SSL-certificaat). Dit geeft uw bezoekers de zekerheid dat uw website veilig is en beschermt hun persoonlijke informatie. Vanaf 1 juli zal Google, bij de lancering van de nieuwe Chrome browser, websites zonder veiligheidscertificaat niet langer opnemen in hun ranking en bezoekers waarschuwen dat de website niet veilig is. Om ervoor te zorgen dat uw website goed gerankt wordt en uw bezoekers zich veilig voelen, is het aan te raden om een certificaat te nemen en deze op uw website te installeren. Een webdesign firma zoals Myna kan u adviseren en ondersteunen bij het kiezen en installeren van een geschikt certificaat voor uw website.
Voor uw hosting en webdesign is het belangrijk om te kiezen voor een partij die gemakkelijk bereikbaar is voor vragen en die geen gebruik maakt van een ticketensysteem. Dit omdat een snelle oplossing vaak gewenst is en de klant niet wilt wachten tot een ticket binnen 24 uur behandeld wordt. Kies daarom voor een kleine webdesign firma waar de klant centraal staat en waar een snelle en persoonlijke service wordt geboden. Zoals Myna bijvoorbeeld.

Binnenkort hier Tutorials

Spread the love